Gezocht: senior beleidsmedewerker WMO

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een senior beleidsmedewerker WMO voor 24 uur per week, vanaf eind mei voor de periode van ongeveer 6 weken.

Functie-inhoud:

Leveren van een stevige bijdrage aan het tot stand komen van de beleidsnota ‘integratie door participatie’ met de focus op integratie binnen de WMO; Bijdragen aan strategische beleidsontwikkeling en beleids- en bestuursadvisering binnen het sociaal domein.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een stevige beleidsmedewerker die in teamverband vraaggericht werkt en antwoorden vindt op actuele knelpunten in de samenleving en die kan verbinden en afstemmen met andere beleidsterreinen binnen het sociaal domein. Je hebt een sterke presentatie, natuurlijk overwicht en bent gewend te communiceren met partners op verschillend abstractieniveau in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving.

Eisen:

  • 4 jaar aantoonbare werkervaring bij de overheid als senior beleidsadviseur binnen het domein WMO
  • Ervaring met project- en procesmanagement, regievoering en interactieve beleidsontwikkeling (aantoonbaar en toegelicht in CV)
  • Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau
  • Innovatief en sterk analytisch vermogen, hoge mate van inzicht, creativiteit en constructief vermogen.
  • Je bent per direct beschikbaar.
  • Je hebt minimaal een referentie van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s