Gezocht: assistent Projectmanager Projectontwikkeling

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een assistent Projectmanager Projectontwikkeling / Assistent Projectsecretaris voor 20 uur per week, vanaf 1 juni 2012 tot 31 december 2013 (met kans op verlenging).

Functie-inhoud:

Uw taken: De medewerker assisteert zowel de projectsecretaris als de projectmanager inzake diverse werkzaamheden op het gebied van projectbeheersing, rapportage en besluitvorming.

Specifiek is de medewerker betrokken bij het zelfstandig uitvoeren van risico-analyses, het opstellen van planningen en het schrijven van bestuurlijke voortgangsrapportages. Ook ontwikkelt en beheert hij/zij het handboek administratieve organisatie.

De functieomvang bedraagt tussen 0 en 20 uur per week.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid op academisch niveau,

  • Minimaal 3-5 jaar ervaring met genoemde taken , liefst bij een gemeentelijke overheid
  • U beschikt over minimaal twee referenties van vergelijkbare opdrachten / projecten, bij voorkeur in West-Brabant.
  • U beschikt over  • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift • het vermogen om klant- en resultaatgericht, zowel zelfstandig als in teamverband te werken • gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen • een flexibele en creatieve instelling. • accuratesse.
  • U beschikt over de competenties: Overtuigingskracht, Contactuele vaardigheden, Analytisch, Samenwerken, Onafhankelijk

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 21 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s