Gezocht: adviseur Projectontwikkeling

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een adviseur Projectontwikkeling / Tendermanager voor 16 uur per week, vanaf 1 juni 2012 tot 31 december 2013 (met kans op verlenging). De reden voor de aanvraag van dit project is dat gerichte advisering gewenst is.

Functie-inhoud:

De adviseur coördineert binnen een projectteam gebiedsontwikkeling het selecteren van projectontwikkelaars. Als adviseur is hij betrokken bij het uitwerken van stedenbouwkundige plannen, het doen van marktonderzoek en het opzetten van gebiedsmarketing.

Hij adviseert de projectmanager bij het voeren van onderhandelingen over grondverkopen. Als deskundige op gebied van projectontwikkeling zorgt hij ervoor dat bij de programmering rekening wordt gehouden met specifieke verkooptechnische aspecten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid met uitgebreide ervaring met het omgaan in een gemeentelijke overheid.

Eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 5-10 jaar aantoonbare relevante ervaring als projectontwikkelaar, bij voorkeur opgedaan bij een of meer gemeente(n)
  • U beschikt over minimaal twee referenties van vergelijkbare opdrachten / projecten, bij voorkeur in West-Brabant.
  • U beschikt over • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift • accuratesse • het vermogen om klant- en resultaatgericht, zowel zelfstandig als in teamverband te werken • gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen • een flexibele en creatieve instelling.
  • U beschikt over de competenties: Overtuigingskracht, Contactuele vaardigheden, Analytisch, Samenwerken, Onafhankelijk

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s