Gezocht: RMC-consulent

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een RMC-consulenten voor 24 uur per week vanaf 1 juni 2012 voor de periode van 4 maanden.

Functie-inhoud:

Als RMC-consulent lever je een bijdrage aan het terugdringen en het voorkomen van het voortijdig schoolverlaten van jongeren tot 23 jaar in de regio Flevoland, zodat zoveel mogelijk jongeren met een startkwalificatie het onderwijs verlaten en de arbeidsmarkt instromen. In het kader van de leerplicht- en kwalificatiewet, ben je degene die de verzuimmeldingen vanuit de scholen oppakt en het verzuim bespreekbaar maakt met de jongere en/of zijn/haar ouders. Tevens ben je degene die advies geeft aan scholen en ouders over het voorkomen van dit verzuim. Je houdt spreekuren op scholen en maakt deel uit van de zorgadviesteams. Het administratief vastleggen van verzuim en de vervolgacties hoort ook bij de functie. Specifiek voor deze opdracht is invulling geven aan de zomeractie die tot doel heeft om jongeren die nu als voortijdig schoolverlater staan aangemerkt voor 1 oktober weer op school te krijgen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal HBO-opleiding afgerond
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als RMC-consulent gedurende de afgelopen 5 jaar
  • Aantoonbare kennis van leerplicht- en kwalificatiewetgeving
  • Je beschikt over de volgende competenties: Coachend / motiverend, Communicatief vaardig, Doortastend
  • De kandidaat kan minimaal twee referenties van vergelijkbare opdrachten overleggen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 17 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s