Gezocht: projectleider Woningbouwproject

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Oosterhout NB een ervaren inspirerende projectmanager met bestuurlijke affiniteit voor de verdere realisatie van het woningbouwproject De Contreie. Het project loopt van 1 juni 2012 tot 1 juni 2013 met de mogelijkheid tot verlenging met maximaal een jaar.  Het eerste half jaar gemiddeld 24 uur per week, daarna gemiddeld 16 uur per week.

Functie-inhoud:

In het woningbouwproject De Contreie zullen in totaal ca 800 woningen worden gerealiseerd. De eerste fase wordt momenteel uitgegeven, in augustus 2012 zal bouwrijp worden gemaakt. De projectmanager is verantwoordelijk dit woningbouwproject met een effectieve- en efficiënte inzet van mensen en middelen te realiseren. Uit ervaring weet hij/zij  hoe de regie op dergelijke processen moet worden gevoerd. Op gestructureerde wijze wordt het plan verder uitgevoerd. De projectmanager voert  daartoe de noodzakelijke gesprekken met alle in- en extern betrokkenen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal afgeronde gerichte HBO opleiding
  • U beschikt over de competenties: analytisch, leiderschap,communicatief sterk, verbindend, goed ontwikkeld politiek inlevingsvermogen
  • U kunt minimaal één referentie tonen waaruit blijkt dat u deel heeft genomen aan meerdere succesvolle samenwerkingsverbanden met een duidelijke rol en bijbehorende verantwoordelijkheid bij voorkeur in een omgeving waarbij meerdere belangen al dan niet politiek, een rol hebben gespeeld
  • U beschikt over ruime relevante ervaring; u kunt aantonen dat u ruimtelijke plannen in het algemeen en woningbouw programma’s in het bijzonder succesvol tot stand heeft gebracht.
  • U heeft ruime ervaring met de realisatie van complexe ruimtelijke projecten.
  • U bent gemakkelijk aanspreekbaar en staat open voor feedback.
  • U kunt goed plannen en organiseren, stelt de juiste prioriteiten en heeft voldoende financieel inzicht om binnen het gestelde budget het plan te realiseren.
  • Om deze rol goed in te kunnen vervullen bent u resultaatgericht en communicatief vaardig zodat u op overtuigende wijze het management, directie en bestuur meeneemt in de projectrealisatie.

Beschikbaarheid: Bij voorkeur op korte termijn, in ieder geval per 01 juni 2012 aanvankelijk op basis van ca. 24 uur per week, verdeeld over drie dagen, vervolgens op basis van 16 uur per week eveneens verdeeld over drie dagen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar  vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 13 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s