Gezocht: beleidsadviseur Jeugd, Jeugdzorg en Volksgezondheid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Beleidsadviseur Maatschappelijke Beleid, vooral gericht op de taakvelden Jeugd, Jeugdzorg en Volksgezondheid voor 36 uur per week van 15 mei tot 31 december 2012.

Functie-inhoud:

Het team Maatschappelijk Beleid kent drie brede aandachtsvelden, namelijk Wmo-zorg-welzijn-sport, arbeid-inkomen-participatie en onderwijs-jeugd-cultuur.

De inzet voor deze tijdelijke functie is hoofdzakelijk gericht op de onderdelen Jeugd-jeugdzorg-volksgezondheid.

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, advisering, uitvoering en evaluatie van het gemeentelijk beleid op (een van) deze aandachtsvelden. Je verricht deze werkzaamheden in teamverband met een aantal beleidsondersteunende medewerkers. Je bent op jouw aandachtsveld het eerste aanspreekpunt voor de lokale instellingen en organisaties in het veld en vertegenwoordigt de gemeente in lokale en regionale overlegvormen en netwerken. Je zorgt ervoor dat de beleidsproducten binnen jouw aandachtsveld interactief tot stand zijn gekomen, integraal zijn afgestemd en kunnen worden geëvalueerd op hun maatschappelijke effecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de teamleider en rapporteert aan hem.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je beschikt over kennis en vaardigheden die betrekking hebben op de bestuurlijke, beleidsmatige en zakelijke aspecten van genoemde aandachtsvelden.
  • Je hebt een relevante HBO-opleiding.
  • Je moet zelfstandig en in teamverband kunnen werken en beschikken over goede redactionele en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt feeling met de doelgroepen.
  • Je beschikt over goede gespreks- en onderhandeltechnieken, bent diplomatiek, hebt overtuigingskracht, verbindend vermogen en kunt omgaan met tegenstrijdige belangen.
  • Daarnaast ben je analytisch en moet je klantgericht, resultaatgericht en in een politiek-bestuurlijke omgeving kunnen werken.
  • Je beschikt over de competenties: Resultaat gericht, Klantfocus, Besluitvaardig, Netwerken, Plannen en organiseren, Integriteit, Initiatief, Onafhankelijkheid, Leren.
  • Je hebt minimaal één referentie van een vergelijkbare opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s