Gezocht: senior projectmedewerker Groenbeheer

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Deventer een senior projectmedewerker Groenbeheer voor 32 uur per week vanaf 1 juni 2012 tot 1 juni 2013 met optie op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Het geven van adviezen zowel mondeling als schriftelijk op het vlak van (groen)beheer in de openbare ruimte. Soms met een beleidsmatig karakter en vaak met een meer uitvoeringsgericht karakter. Denk hierbij aan beheerplannen en of beleidsnotities maar ook het adviseren over kapvergunningen kan gevraagd worden. Het opereren tussen beleid en uitvoering naast het afstemmen tussen de diverse aanverwante beheervelden en het schakelen met ontwerp en inrichting. Dit alles gericht op de burgers en de bedrijven in de stad Deventer.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent zelfstandig maar tevens een echte teamspeler en hebt een proactieve grondhouding. Je geeft zowel schriftelijk als mondeling duidelijke en hoogwaardige adviezen binnen de gestelde criteria op het gebied van planning, middelen en producten. Daarnaast heb je een duidelijke impact, ben je overtuigend, daadkrachtig, klantgericht en omgevingsbewust. Als energieke persoonlijkheid ben je voortdurend, verbindend bezig met het zoeken naar innovatieve oplossingen die nodig zijn voor de grote uitdaging die er liggen bij het beheren van de openbare ruimte.

Eisen:

  • Afgeronde HBO opleiding groenbeheer (Larenstein) of vergelijkbaar
  • Kennis van Beheer Openbare Ruimte, in het bijzonder groen
  • Minimaal drie jaar via CV aantoonbare ervaring als senior projectmedewerker
  • Via CV aantoonbare kennis van civiele techniek, ontwerp openbare ruimte en water & riolering
  • Via CV aantoonbare kennis van financiën en planning
  • Minimaal drie jaar via CV aantoonbare ervaring in het vakgebied groenbeheer
  • Minimaal 3 jaar via CV aantoonbare ervaring op het niveau van deze functie binnen een gemeente
  • Minimaal vijf jaar via CV aantoonbare ervaring in een organisatie waar politiek bestuurlijke verhoudingen een rol spelen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s