Gezocht: projectleider Transities

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Projectleider Transities voor ongeveer 24 uur per week, in eerste instantie tot 31 december 2012 (en optie tot verlenging).

Functie-inhoud:

De hoofdtaak van het project is het integraal begeleiden, leiden en afstemmen van de transities waaronder AWBZ-begeleiding ,Wet Werken naar Vermogen en Jeugdzorg en de veranderingen op het gebied van passend onderwijs en doorontwikkeling / kanteling Wmo.

Je zorgt voor de ontwikkeling van een dekkende zorgstructuur en samenhang tussen de verschillende onderdelen, synergievoordelen en  communicatie met stakeholders.

Je verwerft draagvlak, overwint weerstanden en zorgt dat er geen impasses ontstaan. Je krijgt alle neuzen dezelfde kant op en zorgt dat de spelers gezamenlijk tot een resultaat komen. Het college en de raad neem je hier mee.

Gemeenschappelijk, slimmer, handiger en efficiënter is hierbij het motto!

Waar zijn wij naar op zoek?

Een ervaren kandidaat, die:

  • minimaal beschikt over een HBO of academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur ervaring heeft met WMO/zorg;
  • leiding en sturing kan geven aan het proces;
  • verstand heeft van financiën;
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet  om te gaan met tegengestelde belangen;
  • plannen goed en duidelijk kan presenteren;
  • resultaatgericht en zelfstandig is;
  • kan samenwerken en een goed omschakelingsvermogen heeft;
  • analytisch vermogen heeft, kan denken in oplossingen, projectmatig werken beheerst en een helikopterview heeft.
  • minimaal één referentie kan overleggen van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 8 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s