Gezocht: communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een communicatieadviseur (afdeling Communicatie) voor 24 uur per week (dagen in overleg, bij voorkeur gespreid door de week, in elk geval op dinsdag)  vanaf 14 mei tot 31 december 2012.

Functie-inhoud:

Adviseren, ondersteunen en begeleiden van bestuur, management en medewerkers over minder complexe communicatievraagstukken en communicatieplannen en op die terreinen waar nodig optreden als woordvoerder en aanspreekpunt voor de pers. Deeltaken daarbij zijn:

  1. In overleg met de verantwoordelijke afdeling/sector schrijven van communicatieplannen en -trajecten en het ondersteunen bij het uitvoeren daarvan
  2. Het opstellen/redigeren van persberichten, samenstellen/redigeren van folders, brochures, webteksten en speeches/voorwoorden alsmede het voorbereiden van presentaties.
  3. Voeren van werkoverleg met ambtelijke organisatie, management en medewerkers van sectoren over lopende zaken en ontwikkelingen.
  4. Het doen van voorstellen aan en het begeleiden van het bestuur, individuele bestuursleden en ambtelijke organisatie m.b.t. het bestuurlijk handelen/de wijze van communiceren.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • HEAO/HBO Communicatie;
  • minimaal 3 jaren relevante werkervaring (na afronding van de HBO-opleiding);
  • een uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en bewezen redactionele kwaliteiten;
  • goede contactuele, organisatorische en adviserende kwaliteiten
  • De kandidaat kan minimaal twee referenties van vergelijkbare opdrachten overleggen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s