Gezocht: beleidsmedewerker Welzijn

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Beleidsmedewerker Welzijn voor 16 uur per week van 14 mei tot 9 november 2012 (met optie tot verlenging)

Functie-inhoud:

Voor deze vacature zoeken we een kandidaat die in staat is te adviseren en uitvoering te geven aan beleidsontwikkeling op het gebied van welzijn. Hieronder valt het sportbeleid en de sportnota, het accomodatiebeleid, het subsidiebeleid voor verenigingen en instellingen en het bibliotheek en mediabeleid.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • U beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding
  • U heeft aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van welzijnsbeleid bij een gemeente.
  • U heeft aantoonbare kennis en ervaring met het sportbeleid en de sportnota, het accomodatiebeleid, het subsidiebeleid voor verenigingen en instellingen en het bibliotheek en mediabeleid.
  • Daarnaast wordt van u verwacht dat u over ruime kennis en ervaring beschikt over ontwikkeling en toepassing van beleid- en beheersinstrumenten.
  •  U beschikt over de volgende competenties; probleemoplossend vermogen, voortgangsbewaking, organiseren eigen werk, integriteit en stressbestendigheid.
  • U heeft minimaal één referentie van een vergelijkbare opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s