Gezocht: bedrijfsmaatschappelijk werker

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een bedrijfsmaatschappelijk werker voor 8-12 uur per week vanaf 1 juli voor de duur van 2 jaar!

Functie-inhoud:

Wij zoeken op korte termijn  een ervaren bedrijfsmaatschappelijk werker die in staat is om medewerkers actief hulp te bieden bij:

  • het ervaren van knelpunten bij de uitoefening van hun functie zoals hoge werkdruk, onzekerheid bij uitoefening functie, het niet vinden van aansluiting bij collega’s;
  • pesten, discriminatie of (seksuele) intimidatie op het werk;
  • het hanteerbaar maken/oplossen van verstoorde arbeidsverhoudingen, onvoldoende samenwerking of slechte communicatie.

Het BMW draagt bij aan verhogen van het  welzijn (en daarmee de motivatie en inzetbaarheid) van medewerkers en vervult een actieve rol het uitdragen van het gemeentelijke beleid: de-medicalisering van verzuim en uitgaan van de mogelijkheden van medewerkers.  De bedrijfsmaatschappelijke werker hanteert de code voor bedrijfsmaatschappelijk werk.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Relevante HBO opleiding, en aantoonbare ervaring met de gevraagde dienstverlening
  • Aantoonbaar minimaal bij 3 bedrijven gewerkt als bedrijfsmaatschappelijk werker
  • In staat een bijdrage te leveren in het welzijn van medewerkers door interventies én een actieve bijdrage te leveren aan de de-medicalisering van verzuim
  • Flexibiliteit voor de inzet van de werkdagen
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken – luistervaardig; – communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift; – analytisch sterk; omgevingssensitief; – advies- en coachende vaardigheden
  • De kandidaat kan minimaal twee referenties van vergelijkbare opdrachten overleggen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 9 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s