Gezocht: senior ontwerper Openbare Ruimte

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Senior ontwerper Openbare Ruimte vanaf 1 juni tot 31 december 2012 voor 36 uur per week (met optie tot verlenging met 2 x 6 maanden).

Functie-inhoud:

In de rol van de ontwerpleider ben jij het technisch geweten van en eerste aanspreekpunt voor de projectleider.  Je bent technisch verantwoordelijk voor de realisatie van projecten in de openbare ruimte. Gedurende het voorbereidingsproces ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ontwerpprodukten en de begeleiding van de ingenieursbureaus. Bij uitbestedingen van ingenieursdiensten zorg jij voor de kwaliteitsborging op basis van de ontwerpuitgangspunten en een integrale benadering van het openbaar gebied. Jij toetst zowel in- als externe producten en zonodig ben jij de spin in het web en betrek je de overige disciplines in dit proces.
Vervolgens stem je af met de projectleider en bedenk je in gezamenlijk overleg maatregelen ter verbetering van de kwaliteit.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een civieltechnische opleiding op minimaal MBO niveau voltooid, hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt ruime ervaring op het gebied van ontwerpen van civieltechnische projecten.
Je bent professioneel, resultaatgericht, communicatief en je beschikt over senioriteit, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden.
Je bent in staat verschillende belangen te verenigen in complexe omgevingen. In jouw rol als ontwerpleider ben je vanuit de civiele techniek het verbindend element tussen de diverse ontwerpdisciplines binnen het projectteam en ontzorgt hiermee de projectleider.

Eisen:

  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring op HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 3 referenties van verschillende relevante opdrachten
  • Minimaal afgeronde MBO Civiele techniek
  • Ruime ervaring met RAW-systematiek
  • Kennis van Microstation

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 mei 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s