Gezocht: tekstschrijver, medewerker Communicatie (2)

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Deventer een Tekstschrijver / Medewerker Communicatie vanaf 15 mei 2012 tot 31 december 2012 voor 24 uur per week (met optie tot verlenging van 2 x 12 maanden).

De opdracht

We zoeken een medewerker voor het uitvoeren van communicatieopdrachten geschikt is. Een belangrijke taak echter is de communicatieve ondersteuning bij de ontwikkeling van een nieuw bedrijvenpark (A1). De marketing, acquisitie en communicatie moet gestart worden. We zoeken iemand die een proactieve rol vervult bij het communicatietraject. Gevraagd wordt iemand met ervaring op gebied van communicatie bij gebiedsontwikkeling. Iemand die in staat is om proactief mee te denken en te adviseren over de communicatietools nodig voor de startfase. Maar ook iemand die in staat is om toegankelijk te schrijven voor website, brochures en flyers, die gemaakt moeten worden. Iemand die in staat is om een buro dat de huisstijl ontwikkelt aan te sturen. Iemand die meedenkt over op te zetten nieuwsbrieven en deze vorm en inhoud kan geven. Die in staat is persberichten te schrijven en zijn/haar blik proactief heeft gericht op het verder ontwikkelen van een communicatiestrategie voor de komende tijd in deze ontwikkelende fase. Geschatte tijdsbesteding 20 uur per week. Nodig tot eind van het jaar in eerste instantie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Iemand die zeer flexibel is, aantoonbare schrijfkwaliteit heeft en een hoge mate van zelfstandigheid.

Eisen:

  • Via CV aantoonbare afgeronde HBO opleiding communicatie
  • Via CV aantoonbare kennis van het schrijven van persberichten
  • Via CV aantoonbare kennis van het schrijven voor de doelgroepen burgers, bedrijven, algemeen publiek en buurtbewoners
  • Via CV aantoonbare ervaring met communicatie bij gebiedsontwikkeling
  • Via CV aantoonbare ervaring met het schrijven voor een gemeente
  • Via CV aantoonbare ervaring met het uitvoeren van communicatie(uitvoerings)plannen
  • Via CV aantoonbare beschikbaarheid gedurende de maand augustus !

Ook interessant: Tekstschrijver , Medewerker Communicatie (1)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gezocht: tekstschrijver, medewerker Communicatie (2)

  1. Pingback: Gezocht: tekstschrijver, medewerker Communicatie (1) | KMS Overheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s