Gezocht: helpdeskmedewerker ICT

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Helpdeskmedewerker ICT  vanaf 3 mei tot 31 augustus 2012 voor 24-36 uur per week (ter vervanging van zwangerschapsverlof).

Functie-inhoud:

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het registeren, oplossen en afhandelen van eerstelijns ICT-meldingen en gebruikersvragen. Je maakt hierbij gebruik van de applicatie Topdesk. Alle meldingen die binnenkomen bij de helpdesk, los je samen met je twee collega’s vakkundig, effectief en klantvriendelijk op.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een opleiding op MBO niveau en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van ICT. Je bent bekend met ondersteunende tools zoals bijv. Topdesk, Office 2007 en  Windows XP. Naast het beschikken over technische kennis is het van groot belang dat je het leuk vindt om contact te hebben met onze medewerkers. Je functioneert als interne dienstverlener en doet dat met een proactieve houding.  Je bent communicatief en klantgericht en  houdt van aanpakken.

Eisen:

  • Minimaal drie jaar ervaring van en kennis met het werken op een helpdesk
  • Minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van Office 2007, Windows XP en Topdesk
  • Minimaal afgeronde MBO opleiding op het gebied van ICT
  • Je moet kunnen voldoen aan de beschikbaarheidseisen. In de maanden mei, juni en augustus werk je 24 uur per week. In de maand juli ben je 36 uur per week beschikbaar. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 20 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s