Gezocht: specialist Accommodatiebeleid Vastgoed

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Specialist Accommodatiebeleid vanaf 1 mei 2012 tot 1 mei 2013 voor 16 uur (2 dagen) per week (met optie tot verlenging met 6 maanden).

Functie-inhoud:

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opzetten en vorm geven van het vastgoed/ accommodatiebeleid binnen de gemeente.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond op het gebied van Vastgoed & Makelaardij of Bouwmanagement & Vastgoed. Tevens heb je meerdere jaren werk- en advieservaring in de bedrijfs- en maatschappelijke vastgoedmarkt en heb je kennis en ervaring op het gebied van het opstellen van vastgoed/ accommodatiebeleid en weet je dit beleid te implementeren en breed te borgen in de organisatie. Ook ben je bekend met huurberekeningen en vierkante meter normering. Je hebt een passie voor vastgoedstrategie en een antenne voor de ontwikkelingen in de markt. Adviseren en onderhandelen behoren tot je sterke punten, evenals klantvriendelijkheid en het verlenen van service op professionele wijze.

Eisen:

  • HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij of Bouwmanagement & Vastgoed
  • Meer dan 3 jaar werk- en advieservaring in de bedrijfs- en maatschappelijke vastgoedmarkt.
  • Goede kennis en ervaring op het gebied van het opstellen van vastgoed/ accommodatiebeleid
  • Verder beschik je over de volgende competenties: – Zeer goede mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden; – Inzicht en gevoel voor maatschappelijke, bestuurlijke en politieke verhoudingen; – Analytisch, innovatief, omgevingsbewust en initiatiefrijk. – Je kunt plannen en organiseren, werkt zelfstandig – zonder oog voor het teamverband te verliezen – en bent flexibel inzetbaar.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 21 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s