Gezocht: casemanager Werk (Sociale Zaken)

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een casemanager Werk (arbeidsmarkt en sociale zaken) vanaf 23 mei tot 31 december voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

De casemanager werk is een specialist op het gebied van re-integratie van werkzoekenden. Als casemanager Werk helpt u de teams werk bij het realiseren van de doelstelling om zoveel mogelijk instroom in de WWB te voorkomen en om uitstroom te bevorderen. Dit doet u door zelf groepsbijeenkomsten (workshops en trainingen) te geven en door klanten te begeleiden en te coachen. Daarnaast voert u een aantal wettelijke taken uit (registratie/ maatregelbeleid/ handhavingsbeleid).

Uw werk bestaat uit:

  • Het ontdekken van arbeidspotentieel bij werkzoekenden met een WWB uitkering
  • Het scheppen van randvoorwaarden en het wegnemen van belemmeringen zodat een klant bemiddeld kan worden naar werk
  • Klanten toeleiden naar regulier werk

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO Sociaal Juridische dienstverlening;
  • Aanvullende cursus, betrekking hebbend op de WWB
  • tenminste 3 jaar gemeentelijke ervaring met re-integratie van werkzoekenden
  • Ervaring met voor een groep staan om workshops en trainingen te geven
  • U beschikt over de competenties: Fraude alert zijn; Flexibel en stressbestendig zijn; Resultaatgericht en inventief kunnen werken; Kunnen coachen van klanten naar werk

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s