Gezocht: medior Communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Holland een Medior Communicatieadviseur vanaf 23 april 2012 tot 23 juli 2012 voor 20 uur per week (met optie tot verlenging van 2 x 2 maanden).

Waar zijn wij naar op zoek?

De Medior Communicatie adviseur is een ervaren, medior adviseur voor het Team Communicatie; de adviseur is gesprekspartner voor management, beleidsadviseurs en projectleiders. Hij/zij adviseert over het tactische aspect van vorm en inzet van communicatiemiddelen en ondersteunt in de uitwerking en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en kwaliteit van de ingezette middelen. Hij/zij doet dit voor een portefeuillehouder samen met een strategisch communicatie adviseur en een communicatiemedewerker. De Medior Communicatie adviseur, strategisch communicatie adviseur en de communicatiemedewerker werken met elkaar samen in teamverband. Er is tussen hen geen sprake van hierarchische verhoudingen. 

De Medior Communicatie adviseur heeft:

  • minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting Communicatie.
  • aantoonbare ervaring binnen het betreffende vakgebied (communicatie),
  • ervaring met advisering richting het management en heeft hij/zij ervaring met beleidsontwikkeling.
  • Belangrijke competenties zijn: pro actief denken en handelen, politieke sensitiviteit, analytisch vermogen, oordeelsvorming, klantgerichtheid, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid.
  • Minimaal 3 (liefst meer dan 7 jaar) werkervaring als communicatie adviseur.
  • eerder als Communicatie adviseur binnen een Nederlandse gemeente gewerkt
  • minimaal 1 referentie waarin duidelijk de hiervoor beschreven ervaring blijkt. Deze referentie is maximaal 4 jaar oud. De contactgegevens van de referent zijn actueel.
  • ervaring met liefst zoveel mogelijk van de volgende terreinen: Ruimtelijke ordening, Wonen, Welstand & monumenten, Grondzaken, Werk & Inkomen, Participatie, Armoedebeleid, Wijkgericht werken, Stadsdeelhuisvesting, Inburgering, Coördinatie Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Zuidas
  • De gemeente hanteert prijs eveneens als gunningscriterum

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Uncategorized, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s