Gezocht: beleidsmedewerker Financiën

KMS Overheid zoekt namenseen gemeente in West-Brabant een beleidsmedewerker Financiën vanaf 1 mei 2012 tot 28 september 2012 voor 32 uur per week.

Functie-inhoud:

1. Is belast met het ontwikkelen van en adviseren over beleid op een specifiek werkterrein en/of deelterrein, op tactisch en operationeel niveau waaronder:

  • het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en wijzigingen in beleid van andere overheden;
  • het vertalen van in- en externe (beleids)ontwikkelingen naar beleidsvorming;
  • het formuleren en evalueren van (beleids)plannen en -nota’s.
  • het adviseren met betrekking tot het ontwikkelen en toepassen van beleid, procedures en regelingen.

2.      Het verrichten van vakspecialistische werkzaamheden die voortvloeien uit het geformuleerde beleid en bestaande wet- en regelgeving, waaronder:

  • het uitvoeren van en toetsen aan procedures, wetten en regelingen;
  • het opstellen, uitwerken, toetsen en/ of beoordelen van plannen, rapportages, beschikkingen, berekeningen, tekeningen, planningen, aanvragen, verordeningen, akten, vergunningen en trajecten;
  • begeleidt en/of verricht analyses en (statistisch) onderzoek.

3.      Ontwikkelt en verzorgt informatievoorziening richting en communicatie betreffende beleidsontwikkeling en -uitvoering met beleidsactoren en -netwerken, burgers, bedrijfsleven, instellingen, bestuurders en collega’s.

4.     werkzaamheden in het kader van het opstellen van de gemeentebegroting.

5.     Verricht overige werkzaamheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Een ervaren gemeentelijk beleidsmedewerker Financiën, bij voorkeur met ervaring binnen West-Brabant. Competenties die van belang zijn voor deze functie: visie, overtuigingskracht,initiatief, kwaliteitsgericht, klantfocus.

Eisen:

  • HBO opleiding in financiële richting afgerond
  • relevante inhoudelijke werkervaring
  • relevante werkervaring op een financiële afdeling van een gemeente

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 17 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s