Gezocht: strategisch adviseur gebiedsontwikkeling

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een strategisch adviseur gebiedsontwikkeling vanaf 1 mei 2012 tot 1 mei 2013 voor gemiddeld 8 uur per week met optie tot verlenging.

Functie-inhoud:

Je bent strategisch adviseur voor het gebiedsontwikkelingsproject. Je adviseert en ondersteunt de projectleider. Je adviseert over alle facetten van de gebiedsontwikkeling, zoals strategisch grondbeleid, samenwerkingsvormen, wijze van aanbesteden, selecteren van marktpartijen, onderhandelingsprocessen, marktontwikkelingen en projectaansturing.

In het plangebied zijn voornamelijk glastuinbouwbedrijven gelegen en wordt transformatie tot groen- en recreatiegebied met herstel en behoud van de cultuurhistorische waarden voorzien. Dit zal in hoofdzaak worden bekostigd door de toevoeging op een beperkte schaal van woningbouw.

De Strategisch adviseur gebiedsontwikkeling maakt deel uit van de afdeling Ruimtelijk Juridisch Beleid en voert de taken uit van Strategisch adviseur. De Strategisch adviseur zal in zijn functie ondersteuning bieden m.b.t. het grondbeleid. De Strategisch adviseur adviseert over en verzorgt aanbestedingstrajecten. De Strategisch adviseur zal deelnemen aan de werkgroep onderhandelingen en adviseren over onderhandelingsstrategieën.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • HBO denk- en werkniveau;
 • De functie wordt uitgevoerd door één persoon;
 • Minimaal 8 jaar werkervaring met werkzaamheden zoals omschreven in deze offerteaanvraag;
 • De Strategisch adviseur verzorgt sloopvoorbereidingen;
 • Ervaring bij gemeenten, en in de Randstad;
 • Beschikt over kennis met betrekking tot het verzorgen overdracht uitvoeringszaken Realisatie & Beheer.
 • U levert 2 referenties – niet ouder dan 4 jaar – aan, waaruit aantoonbaar uw kennis en ervaring blijkt met de werkzaamheden
 • U voldoet aan de competenties: Adviseren, Onderhandelen, Bestuurlijke sensitiviteit,  Communicatief vaardig, Gezaghebbend, Geheimhouden van gevoelige informatie, Planmatig en resultaatgericht kunnen werken, Stressbestendig, Besluitvaardig, Flexibel, Teamspeler en klantgericht, Gevoel voor belangen van verschillende partijen, Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

Gunningscriteria:

 • Het aantal jaren ervaring met de werkzaamheden zoals omschreven in deze offerteaanvraag (minimaal 8, liefst meer dan 15)
 • Uit minimaal één referentie blijkt dat de kandidaat kennis heeft van regionale en lokale beleidsthema’s in de regio Haaglanden.
 • Uit minimaal één referentie blijkt dat de kandidaat in de functie van Strategisch adviseur kennis heeft van regionale ontwikkelingen op de vastgoedmarkt
 • Prijs

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s