Gezocht: inkoopadviseur

KMS Overheid zoekt namens de provincie Gelderland een inkoopadviseur vanaf 7 mei 2012 tot 7 mei 2013 voor 40 uur per week.

Functie-inhoud:

De inkoopadviseur zal europese aanbestedingen begeleiden en zo mogelijk zelfstandig uitvoeren. Voor de inhuur van 2B-diensten zal door de inkoper onze marktplaats-tool worden ingezet. De provincie Gelderland heeft meer dan 2 jaar ervaring met marktplaats. Marktplaats wordt voor de gehele provinciale organisatie ingezet. Voor de europese aanbestedingen zal begeleiding plaatsvinden van een senior inkoper. Voor marktplaats zal zonodig interne training plaatsvinden en coaching door de (senior)inkopers. Bij alle aanbestedingen hoort tevens de contractering, archivering en de registratie in het provinciale contractbeheerssysteem. De inkoopadviseur zal tevens adviseren aan de interne managers in het kader van inkoopprocedures en aanbestedingsvraagstukken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Competenties die van belang zijn voor deze functie: – Klantgericht, pro-actief, oplossings- en resultaatgericht, accuraat; – In staat effectief te plannen en te organiseren; – Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; – Zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig.

Eisen:

  • Minimaal 4 referenties van een eerder relevant project/opdracht, bestaande uit 2 referenties van een Europese aanbesteding en 2 referenties van een marktplaats opdracht, gestart en uitgevoerd na 1 januari 2009
  • Afgeronde HBO-opleiding of hoger
  • Aanvullende opleiding NEVI-1 of gelijkwaardige vakopleiding
  • Aantoonbare ervaring met het zelfstandig begeleiden van Europese aanbestedingen van leveringen en diensten t.a.v.  verschillende productgroepen, gerekend vanaf 1 januari 2009
  • Aantoonbare kennis van de Europese wet- en regelgeving inzake (Europese) aanbestedingen
  • Aantoonbare specifieke kennis m.b.t. de aanbestedingsmethodiek marktplaats
  • Aantoonbare ervaring m.b.t. het volledig zelfstandig uitvoeren van marktplaatsopdrachten, gerekend vanaf 1 januari 2009
  • Aantoonbare ervaring m.b.t. het volledig zelfstandig uitvoeren van meerdere europese aanbestedingen van verschillende productgroepen van leveringen en diensten, gerekend vanaf 1 januari 2009
  • Geef een voorbeeld waaruit blijkt dat de gevraagde competenties van u aantoonbaar naar voren komen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s