Gezocht: Functioneel beheerder Civision

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Overijssel een Functioneel beheerder Civision vanaf 29 april tot 31 december (met kans op 2 x 6 maanden verlenging) voor 40 uur per week.

Functie-inhoud:

 • Is belast met dagelijks beheer van het pakket Civision WIZ (voormalig SZWNET). Het beheer bestaat o.a. uit testen, problemen oplossen, vragen beantwoorden, documenteren en instrueren.
 • Is belast met periodieke werkzaamheden t.b.v. verantwoordingsinformatie (CBS, IB, Belastingdienst) en ondersteuning bij het doorschrijven van de journaalposten naar het gemeentelijke financiële systeem.
 • Is belast met het dagelijks beheer van restant Civision Uitkeringen (zal in 2012 eindigen i.v.m. WIZ)
 • Is belast met de ontwikkeling van queries in SQL en lost hiermee ook problemen op.
 • Is in staat om wensen van gebruikers om te zetten in praktische oplossingen die de werkprocessen optimaal ondersteunen.
 • Draagt kennis over aan de overige functioneel beheerders

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een ervaren functioneel beheerder voor het pakket Civision WIZ van Pink Roccade Local Government (voorheen SZWNETvan PlanConsult). De gemeente heeft het pakket medio maart in gebruik genomen en wil het beheer nu verder inrichten en verbeteren. Wij zoeken een functioneel beheerder die kennis heeft van en ervaring met het inrichten en uitvoeren van het functioneel beheer op voornoemd pakket. Eveneens behoort tot de taken het inwerken en kennis overdracht naar de aanwezige functioneel beheerder. Reguliere beheer werkzaamheden behoren mede tot de opdracht. Wij zoeken naast vakbekwaamheid een professional die goed kan samenwerken in een klein team en goed is in het overdragen van kennis en kunde.

Eisen:

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding
 • Afgeronde opleiding SQL+
 • Via CV aantoonbare kennis van Civision WIZ en Civision Uitkeringen
 • Via CV aantoonbare kennis van SQL+
 • Via CV aantoonbare kennis van Impromptu en MS Access
 • Minimaal 5 jaar via CV aantoonbare werkervaring met Civison WIZ
 • Minimaal 5 jaar via CV aantoonbare werkervaring met SQL+
 • Via CV aantoonbaar, minimaal 3 soortgelijke opdrachten uitgevoerd in de functie van Functioneel Beheerder

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 17 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s