Gezocht: senior WMO consulent (West-Brabant)

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Senior WMO consulent vanaf 19 april tot 31 augustus (met kans op verlenging) voor 24 uur per week in verband met vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

Functie-inhoud:

Binnen de afdeling Publiekszaken zijn de Wmo-activiteiten ondergebracht bij het cluster Zorg, Welzijn en Burgerzaken. De afdeling zit midden in een veranderproces. Zowel inhoudelijk als organisatorisch zijn veranderingen ingezet.  Met ingang van 1 januari is de nieuwe, gekantelde Wmo verordening van kracht. Dit vraagt om een andere manier van werken. Om de kanteling ook in praktijk handen en voeten te geven zijn nieuwe werkprocessen en werkvormen opgezet.  We staan aan het begin van deze ontwikkelingen.  Naast ontwikkelen moeten lopende zaken ook gecontinueerd blijven, dit vraagt inzet en flexibiliteit van onze medewerkers. Wij zoeken een stevige en enthousiaste collega, die meewerkt,-denkt en ontwikkelt en een inhoudelijk coachende rol op zich neemt voor het Wmo team.

De hoofdtaak (20 uur per week) bestaat uit het in behandeling nemen en afhandelen van ondersteuningsvragen en het opzetten van een breed Wmo arrangement, inclusief indicatiestelling. Voor de directe collega’s vervul je tevens een inhoudelijk coachende rol op het gebied van de Wmo kanteling en indicatiestelling (4 uur per week). Waarbij je  o.a. casuïstiek bespreekt, samen huisbezoeken doet en nabespreekt. Ook verwachten we dat je bijdraagt aan het verder vormgeven en doorontwikkelen van werkprocessen en werkwijzen en daarbij behorende zaken als rapportages en beschikkingen.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je hebt een afgeronde, paramedische opleiding op HBO niveau.
  • Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van Wmo en indicatiestelling.
  •  Je hebt ervaring met het werken in SZW-net.
  • Je hebt ervaring met coaching on the job en/of training en bent in staat om je ervaren collega’s mee te nemen in de doorontwikkeling van hun vaardigheden en werkwijzen.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent tactisch en operationeel ingesteld.
  • Kandidaat voldoet aan de Competenties: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, overtuigingskracht, samenwerken, luisteren, integriteit en stressbestendig.
  • Je houdt je goed staande in een aan verandering onderhevige omgeving en bent gestructureerd.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Zie ook de functie van Senior WMO consulent in Zuid-Holland!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gezocht: senior WMO consulent (West-Brabant)

  1. Pingback: Gezocht: senior WMO consulent (Zuid-Holland) | KMS Overheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s