Gezocht: technisch medewerker Milieu

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een technisch medewerker Milieu vanaf ‘heden’ voor een periode van 3 maanden en 24 uur per week (met optie tot verlenging met 2 x 3 maanden).

Functie-inhoud:

Bij de afdeling VHV werken ruim 35 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het behandelen van vergunningen op een breed werkterrein zoals bouw- en woningtoezicht, Drank & horeca, Algemene plaatselijke verordening (Apv) en milieu. Het toezicht en de handhaving hierop en integrale veiligheid horen ook bij de verantwoordelijkheid van de afdeling. De afdeling kenmerkt zich door open communicatie, gedrevenheid en het willen leveren van kwaliteit.

Als technisch medewerker milieu ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de burgers, ondernemers en het bevoegd gezag. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van bodemsaneringen en houdt hierop toezicht. Je beoordeelt bodemadviezen en adviseert in de procedure van de WABO voor onderdeel milieu. Je kunt tevens zelfstandig het onderdeel milieu van de WABO afhandelen. Je inhoudelijke milieu kennis is groot zodat je collega’s kunnen bouwen op jouw kennis en advies. Ze kunnen bij jou terecht met diverse vragen als expert op het gebied milieu.

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat voldoet aan de volgende competenties: Het kunnen plannen en organiseren, Relativeringsvermogen, Goede communicatieve vaardigheden, Het kunnen samenwerken in teamverband, Servicegericht (zowel in- als extern), Nauwkeurigheid en Stressbestendig.

Gunningscriteria (via CV aantoonbaar):

  • Een afgeronde opleiding op MBO niveau
  • Ervaring (in de laatste 3 jaar) met de Centric-applicatie BWT4ALL/ OVX4ALL
  • Minimaal 5 jaar ervaring (in de afgelopen 7 jaar) op het gebied van bodem en bodemsaneringen
  • Minimaal 5 jaar ervaring (in de afgelopen 7 jaar) met het werken bij lokale overheden en op het gebied van milieu
  • Kennis van en ervaring met de WABO, meer specifiek met het onderdeel milieu

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 17 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Uncategorized, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s