Gezocht: Interimmanager Handhaving

KMS Overheid zoekt namens de provincie Gelderland een Interimmanager afdeling Handhaving vanaf 1 mei 2012 tot 31 december 2012 voor 40 uur per week met optie tot verlenging met 6 maanden.

Functie-inhoud:

De afdeling handhaving bevind zich momenteel in een transitie fase. Circa de helft van de medewerkers van de afdeling zal met ingang van 1 januari 2013 werkzaam zijn in een van de zeven regionale uitvoeringsdiensten in Gelderland. De andere helft van de afdeling zal via een reorganisatie worden omgevormd tot een nieuwe afdeling binnen de provincie. Tegelijkertijd vinden reguliere werkzaamheden plaats in het kader van het toezicht en handhaving. Gelet op de grote hoeveelheid voorbereidende werkzaamheden in verband met genoemde transitie, is de afdeling op zoek naar een interim manager. Deze interim manager zal werkzaamheden van de huidige leidinggevenden binnen de afdeling overnemen. De kandidaat zal afdelingsbreed leiding geven aan medewerkers ten behoeve van de voortgang en realisatie van de reguliere werkzaamheden binnen de afdeling. Daarnaast zal de manager een bijdrage leveren aan de totstandkoming van de regionale uitvoeringsdiensten en/of realisatie van een nieuwe afdeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat heeft ervaring op het gebied van handhaving op zowel tactisch als operationeel niveau. Is in staat om projecten aan te sturen en leiding te geven aan medewerkers. Voorts draagt de kandidaat zorg voor de bestuurlijke afstemming van de werkzaamheden. De kandidaat is gewend om in een dynamisch omgeving werkzaam te zijn, waarbij (schijnbare)tegenstellingen kunnen worden overbrugd.

Eisen:

 • Minimaal 2 referenties van eerder recente projecten/opdrachten waarbij wordt aangetoond dat u op het gebied van handhaving, processen heeft begeleid in het spanningsveld tussen toezichthouders en overheidbestuurders enerzijds en bedrijven of andere instanties anderzijds
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring in de aansturing van medewerkers die zich in een veranderingsproces bevinden binnen overheidsorganisaties in de afgelopen vier jaar
 • CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s)

Gunningscriteria (via CV aantoonbaar):

 • Aantoonbaar academisch opleidingsniveau
 • Aantoonbaar ervaring in het werken bij de provinciale overheid
 • Aantoonbare ervaring met Regionale Uitvoeringsdiensten
 • Aantoonbare kennis en ervaring de afgelopen drie jaar met Natuurbeschermingswet
 • Aantoonbare kennis en ervaring de afgelopen drie jaar met Wabo
 • Aantoonbare ervaring in de aansturing van professionele medewerkers gedurende complexe veranderprocessen
 • Geef een voorbeeld waarin uw vaardigheid in samenwerking en resultaatgericht werken aantoonbaar naar voren komt
 • Geef een voorbeeld waaruit uw aantoonbare ervaring blijkt in het omgaan met belangentegenstellingen
 • Geef een voorbeeld waaruit blijkt dat uw aantoonbare ervaring heeft in de aansturing van projecten/processen op het gebied van handhaving
 • Geef een voorbeeld waaruit blijkt dat u aantoonbare ervaring heeft in communicatie (mondeling en schriftelijk) met overheidbestuurders

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 9 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s