Gezocht: gemeentebode (op oproepbasis)

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Holland een Gemeentebode op oproepbasis vanaf heden voor de duur van 5 maanden. De gemiddelde inzet zal ongeveer 12 uur per week zijn; soms ook in de avonduren vanwege vergaderingen.

Functie-inhoud:

De functie van gemeentebode wordt gekenmerkt door een veelsoortigheid van dienstverlenende werkzaamheden, die je samen met je collega’s zelfstandig en in een vorm van onderlinge vervangbaarheid uitvoert op grond van een vast te stellen werkrooster.

Hierna een selectie van de verschillende taken;

 • interne en externe postdistributie;
 • (online) bestellen kantoorartikelen bij leveranciers;
 • uitgifte kantoorartikelen en magazijnbeheer;
 • reprowerkzaamheden;
 • sleutelbeheer en beveiliging Stadskantoor;
 • het verzorgen van vergaderingen tijdens kantooruren en avonduren;
 • deelname aan de interne alarmeringslijst;
 • verzorgen van rol als gastheer voor het gemeentebestuur;
 • het assisteren van de ambtenaar van de burgerlijke stand bij het afsluiten van huwelijken;
 • het verrichten van kleine reparaties en toezicht op staat van onderhoud Stadskantoor;
 • assistentie bij recepties en officiële ontvangsten;
 • deelname in de BHV-organisatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Als gemeentebode ben je in verschillende situaties bepalend voor de eerste indruk die bezoekers van de gemeentelijk organisatie krijgen.

Je presentatie, contactuele vaardigheden en klantgerichte benadering wordt van groot belang gevonden. Ook een flexibele instelling en een zekere stress-bestendigheid komen je goed van pas. Je kennisniveau is gebaseerd op een voortgezet algemeen vormende of vaktechnische scholing en daarnaast ben je in bezit van een rijbewijs B.

Ervaring met automatisering, waaronder het gebruik van Internet en het tekstverwerkingsprogramma Word, is een voorwaarde. Tijdens werkzaamheden is het dragen van een bode-uniform verplicht.

 • Ervaring als gemeentebode is een absolute pré

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma) en uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s