Gezocht: medior Communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens de provincie Gelderland een Medior Communicatieadviseur vanaf 1 mei 2012 tot 1 mei 2013 voor 20 uur per week (met optie tot verlenging van 2 x 12 maanden).

Functie-inhoud:

Als medior communicatieadviseur werk je onder regie van een of meerdere accountcoördinatoren / senior communicatieadviseurs aan communicatieopdrachten vanuit een of meer bestuurlijke portefeuilles. Je verricht zoveel mogelijk zelfstandig, maar binnen de gestelde kaders, alle voorkomende werkzaamheden, waaronder het (mede) uitwerken van communicatieplannen, de inhoudelijke begeleiding van mediaproducties en het uitvoeren van sociale media projecten.
Momenteel wordt hard gewerkt aan de verdere professionalisering en doorontwikkeling van de afdeling. De dynamische omstandigheden vergen de nodige flexibiliteit en een goed beoordelingsvermogen.

Je taken bestaan uit:
Account taken • Je bent o.a. op projectniveau verantwoordelijk voor het monitoren en bewaken van de met de opdrachtgever overeengekomen procedures en planningen, het bewaken van reactietermijnen en akkoordverklaringen door opdrachtgevers en het tijdig terugmelden van (de consequenties van) afwijkingen op geldende procedures en gemaakte afspraken. • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het uitbrengen van passende begrotingen van (delen van) projecten. • Je voert op projectniveau de regie over de levering van communicatiediensten en -producten binnen het communicatieadviesbureau. • Je evalueert stelselmatig de geleverde communicatiediensten en -producten in relatie tot de gestelde inhoudelijke doelen.

Adviestaken • Je levert o.a.  een bijdrage aan de realisatie en bewaking van de samenhang in de communicatie voor de portefeuille van het betreffende adviseurs communicatie / account coördinatoren. • Je levert o.a. op projectniveau en binnen de geldende kaders communicatieadviezen, inclusief het  opstellen van communicatieplannen en uitvoeringsplannen • Je adviseert mede over de kwaliteit van concepten en ontwerpen en is mede verantwoordelijk voor het realiseren van een goede kwaliteit van de communicatiediensten en -producten (tot en met de uitvoering). • Je bent verantwoordelijk voor het stelselmatig mede evalueren van geleverde communicatiediensten en -producten in relatie tot de gestelde inhoudelijke doelen. • Je legt op dagelijkse basis in het daarvoor te gebruiken beheerssysteem schriftelijk de tijdsbesteding en alle vereiste projectgegevens vast, inclusief de met opdrachtgevers, medewerkers van de afdeling Communicatie, externe leveranciers en verdere betrokkenen in het kader van de aan de functie van de betreffende medewerkers verbonden taken en verantwoordelijkheden gemaakte afspraken. • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen op jouw vakgebied. • Je legt verantwoording af aan de teamleider van Het Communicatiebureau.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een Medior communicatieadviseur met een relevante opleiding, kennisniveau en werkervaring die direct inzetbaar is voor 20 uur per week.
Persoonskenmerken – daadkrachtig, beschikt over een snelle, doortastende wijze van handelen – flexibel, is bereid om extra inspanningen te leveren wanneer dat nodig is – innovatief op het vlak van communicatie en communicatiemiddelen – zelfstartend en initiatiefrijk – klantgericht, representatief en overtuigend naar opdrachtgevers toe – goed om kunnen gaan met een zelfstandige rol en de daaraan verbonden verantwoordelijkheden – gevoel voor de complexe omgeving en bestuurlijke belangen.

Eisen:

  • Aantoonbare ervaring als (deel)projectleider communicatie
  • Aantoonbare ervaring in het begeleiden van mediaproducties
  • Ervaring in de regievoering over de levering van communicatiediensten en -producten

Gunningscriteria:

  • U heeft aantoonbaar in de afgelopen vijf jaar functies of opdrachten vervuld in het werkveld overheidscommunicatie
  • U heeft minimaal twee jaar ervaring opgedaan met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving
  • U heeft aantoonbaar kennis van en heeft ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van communicatie (gerelateerde) activiteiten en producten
  • U beschikt over ervaring met het werken aan verschillende projecten tegelijk die ook verschillen qua omvang, waarbij gerapporteerd moet worden aan de regiehoudende communicatieadviseur
  • U heeft in de afgelopen vijf jaren minimaal twee projecten gedurende een aantal maanden zelfstandig gedraaid
  • Minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Zie ook: Communicatieadviseur Jeugd

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gezocht: medior Communicatieadviseur

  1. Pingback: Gezocht: Communicatieadviseur Jeugd | KMS Overheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s