Gezocht: beleidsmedewerker Kinderopvang en Peuterspeelzalen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een Beleidsmedewerker voor het Team Welzijn binnen de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, ter tijdelijke ondersteuning op de beleidsterreinen kinderopvang en peuterspeelzaalwerk, onderwijsachterstandenbeleid en risicojeugd voor gemiddeld 16 uur per week.

De opdracht duurt naar schatting minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden.

Functie-inhoud:

De beleidsondersteuner wordt ingezet op de terreinen Kinderopvang en Peuterspeelzalen, Onderwijsachterstanden en Risicojeugd. In verband met een vertrek van de huidige medewerker zal de nadruk vooral liggen op Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Afgeronde opleiding op (minimaal) HBO-niveau
  • Aantoonbare ervaring als (senior) beleidsmedewerker binnen het vakgebied Kinderopvang en Peuterspeelzalen
  • Kennis en ervaring met de wet OKE
  • Kennis en ervaring met de Harmonisatie Kinderopvang en Peuterspeelzalen
  • Aantoonbare ervaring binnen het vakgebied Onderwijsachterstand en Risicojeugd.
  • Je hebt een flexibele instelling, bent communicatief en kunt goed zelfstandig èn in teamverband werken

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s