Gezocht: medewerker Vergunningen openbare orde en veiligheid

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Oost-Brabant een medewerker Vergunningen openbare orde en veiligheid vanaf ‘heden’ voor de duur van 6 tot 9 maanden en 32 uur per week.

Functie-inhoud:

De kandidaat gaat werken bij de sector Bestuurszaken, afdeling Openbare Orde en Veiligheid. De leidinggevende is het hoofd van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid. De medewerker houdt zich bezig met de volgende taak: projectmatig invoeren van het exploitatievergunningenstelsel.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • HBO Bestuursrecht
  • Minimaal 3 jaren relevante werkervaring
  • Bekend met drank- en horecawet- en regelgeving en de daarbij behorende gemeentelijke verordeningen;
  • Zorgvuldig en accuraat werkend;
  • Teamplayer;
  • Bekendheid met de gemeente ’s-Hertogenbosch is een pré

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot en met uiterlijk 25 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s