Gezocht: beleidsmedewerker Milieu

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Beleidsmedewerker Milieu vanaf 2 juli tot 31 december 2012 voor 8 uur per week.

Functie-inhoud:

Implementatie project ´bodemkwaliteitskaart en bodembeheernota´ binnen en buiten de organisatie. Vragen beantwoorden naar aanleiding van raadsvergadering. Complexe vragen op het gebied van bodem beantwoorden voor collega (je fungeert als specialist op het gebied van bodem).

Waar zijn wij naar op zoek?

  • HBO- werk en denkniveau, aangevuld met cursussen op het gebied van bodem.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Gevoel hebben voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Ervaring binnen een gemeente is vereist.
  • Overtuigingskracht en communicatief sterk.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 5 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s