Gezocht: beleidsmedewerker Milieu (afval)

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Beleidsmedewerker Milieu (Afval) vanaf 2 juli tot 31 december 2012 voor 8 uur per week.

Functie-inhoud:

Per 1 januari 2012 is de gemeente toegetreden tot de gemeenschappelijke regeling Afvalinzameling Rivierenland (AVRI) van de regio Rivierenland. 2012 wordt gezien als overgangsjaar waarin er op een aantal gebieden nog concrete afspraken gemaakt moeten worden over de uitvoering:

  • Overleg voeren met de afvalinzamelaar en -verwerker om te komen tot een goede uitvoering van de uitbesteedde werkzaamheden (regievoering).
  • Vakberaden bijwonen.
  • Informeren van collega´s binnen cluster milieu

Waar zijn wij naar op zoek?

  • HBO werk-en denkniveau.
  • Ervaring binnen een gemeente.
  • Onderhandelingsvaardigheden.
  • Plannen en organiseren.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van afval

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 5 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s