Gezocht: Senior Beleidsmedewerker provincie

KMS Overheid zoekt namens de Provincie Groningen een Senior Beleidsmedewerker voor 24 uur per week van 10 april tot 10 oktober 2012.

Functie-inhoud:

De functie wordt vervuld binnen het cluster Realisatie Ruimtelijk Beleid (RRB). De kerntaak van het cluster bestaat uit het (ambtelijk voorbereiden van) de toepassing van de instrumenten die de provincie ter beschikking staan om haar ruimtelijk beleid door te laten werken in gemeentelijke ruimtelijke plannen en besluiten. Je werkt zelfstandig, maar binnen een team met veel expertise op het gebied van ruimtelijke ordening, zowel inhoudelijk als juridisch. Je kunt je kennis en ervaring direct inzetten en bent bezig met onderwerpen die in de samenleving spelen.
De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het beoordelen van bestemmingsplannen en ruimtelijke besluiten van gemeenten aan de hand van het provinciale ruimtelijke beleid;
 • Het voeren van (proactief) overleg met gemeenten bij de voorbereiding van gemeentelijke ruimtelijke plannen en besluiten;
 • Het voorbereiden van zienswijzen, reactieve aanwijzingen of beroepschriften indien een plan of besluit van de gemeente het provinciale beleid doorkruist.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Je hebt een voltooide academische of HBO- opleiding als jurist, planoloog of geograaf;
 • Je hebt in het bijzonder affiniteit met de ruimtelijke ordening en het ruimtelijk bestuursrecht;
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen, kunt logisch redeneren en goed hoofd- en bijzaken onderscheiden.
 • Je kunt je mondeling goed uitdrukken en hebt uitstekende redactionele vaardigheden;
 • Je hebt een flexibele instelling, bent communicatief en kunt goed zelfstandig èn in teamverband werken.

Eisen:

 • Je hebt een voltooide academische of HBO- opleiding als jurist, planoloog of geograaf
 • Je kunt je mondeling goed uitdrukken en hebt uitstekende redactionele vaardigheden

Wensen:

 • Ervaring met het opstellen en begeleiden van gemeentelijke bestemmingsplannen en andere ruimtelijk relevante plannen en besluiten
 • Kennis van het provinciaal ruimtelijk beleid (Provinciaal Omgevingsplan) en van de ter uitvoering daarvan gestelde regels in de Provinciale Omgevingsverordening

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s