Gezocht: Planoloog

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Limburg een Planoloog vanaf  2 april tot 1 september 2012 voor 36 uur per week (met optie tot verlenging van 2×3 maanden).

Functie-inhoud:

  1. Integrale beoordeling principeverzoeken die afwijken van het bestemmingsplan, aanvragen herziening bestemmingsplan, plantoetsing op basis van bestaand beleid
  2. Voorbereiden en bestuurlijke besluitvorming
  3. Vertalen provinciaal omgevingsbeleid Limburg (POL) naar lokale situatie

Waar zijn wij naar op zoek?

Een ervaren planoloog, die voldoet aan de volgende competenties: Adviesvaardig (verbaal en schriftelijk), Gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen, Goede communicatieve vaardigheden, Analytisch vermogen en Resultaatgericht.

Eisen:

  • Aantoonbare ervaring met planologie en beleid met name gericht op het buitengebied
  • HBO Planologie
  • Middels CV aantoonbare bekendheid en ervaring met gemeentelijke werkprocessen
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functies
  • Bij voorkeur eerdere werkervaring opgedaan binnen de gemeente Weert

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s