Gezocht: bezwaarafhandelaar WOZ

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Overijssel een bezwaarafhandelaar WOZ voor 40 uur per week van 1 mei tot 20 juli 2012 (met optie tot verlenging van 2×3 maanden).

Functie-inhoud:

De medewerker dient aan de hand van het bezwaarschrift en het advies over de waarde een uitspraak op bezwaren te schrijven. De uitspraak moet voldoen aan de juridische eisen. De uitspraak wordt gemaakt in het belastingpakket van de gemeente. Er wordt bij het maken van de uitspraak zoveel mogelijk ‘papierloos’ gewerkt.

Er wordt op normstelling gewerkt.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij verwachten dat de medewerker:

  • de Nederlandse taal volledig beheerst, zowel schriftelijk als mondeling. Voor wat betreft het schriftelijke gedeelte wordt de voorgestelde richtlijn van de gemeente gevolgd
  • goede kennis heeft van de Wet WOZ en de gemeentelijke heffingen en deze kennis op een juiste wijze gebruikt bij het afdoen van de bezwaren
  • een productie behaalt van gemiddeld 15 bezwaren per dag
  • eenvoudige telefonische vragen naar aanleiding van uitspraken zelfstandig afdoet

Eisen:

  • Afgeronde Civision BVB module met aanvullende Grieven Module
  • WOZ diploma
  • Minimaal 3 jaar via CV aantoonbare ervaring met het afhandelen van bezwaren in het kader van de wet WOZ voor woningen of niet woningen

Gunningscriteria:

  • Via CV aantoonbare kennis van uitvoering Wet WOZ
  • Afgeronde HBO opleiding fiscaaljuridisch
  • Via CV aantoonbare actuele juridische kennis van gemeentebelastingen en WOZ

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 april 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s