Gezocht: Juridisch Medewerker Omgevingsrecht

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Limburg een Juridisch Medewerker Omgevingsrecht vanaf 10 april tot 4 augustus 2012  voor 24-32 uur per week.

Functie-inhoud:

De gemeente is op zoek naar een tijdelijk juridisch medewerker Omgevingsrecht met als bijzondere taakveld de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo), de Woningwet, de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Het werkterrein van betrokkene is de werkzaamheden behorend bij de juridische advisering in het kader van de Wabo en de APV (m.n. advisering, behandelen zienswijzen, bezwaarschriften, beroep en Wabo en APV handhavingsverzoeken). Ook indien nodig mede adviseren inzake beleid in het kader Omgevingsrecht.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een ervaren Juridisch Medewerker Omgevingrecht.

Eisen:

  • HBO/Academische opleiding Bestuursrecht, richting Bouwen en/of Ruimtelijke Ordening
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met juridische advisering (behandelen zienswijzen, handhavingsverzoeken, bezwaarschriften, beroep) in het kader van de Wabo en APV
  • Kennis van de Wabo en Woningwet
  • Kennis van beleid in het kader Omgevingsrecht
  • Kennis van de Wet ruimtelijke ordening en Algemene Plaatselijke Verordening

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s