Gezocht: bouwmanager

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Limburg een bouwmanager vanaf 1 mei tot 1 augustus 2012 voor 40 uur per week (met optie tot verlenging van telkens 3 maanden).

Functie-inhoud:

Het team Bouwbeheer is het technisch kenniscentrum binnen de gemeente op het gebied van bouwen en onderhouden van gebouwen. Ook veel facilitaire aangelegenheden (energie, schoonmaak en meubilair) worden door het team uitgevoerd. Het team functioneert namens de gemeente als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. De eigen bouwmanagers leiden en begeleiden zowel het ontwerp, de voorbereiding als de uitvoering van diverse bouw- en onderhoudsprojecten.

De Bouwmanager (Technisch Specialist):

 • leidt het bouwproces door Programma’s van Eisen te schrijven, externen de bouwvoorbereiding te laten verzorgen (ontwerp en bestek), de vermarkting van bouwprojecten te verzorgen (aanbestedingen), directie te voeren en toezicht te houden bij de uitvoering van de bouw.
 • adviseert over en ontwikkelt complexe technische ontwerp- en (beheer)plannen;
 • participeert in planvorming voor nieuwe ontwikkelingen;
 • coördineert projecten en draagt daarbij zorg voor afstemming en integratie van verschillende beleidsvelden

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt snel de essentie door van complexe, ondoorzichtige probleemsituaties en speelt in op ontwikkelingen en creëert (mogelijkheden voor) nieuwe oplossingen. Je staat voor gemaakte afspraken en adviezen, ook wanneer de impact voor de organisatie of personen in de organisatie moeilijk is te overzien. Je overtuigt anderen door middel van argumenten en houding bij tegengestelde belangen. Je hebt HBO+/WO werk en denkniveau en met minimaal een HBO-opleiding Bouwkunde of gelijkwaardig. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als bouwmanager/opdrachtgever bij overheid of vergelijkbare instantie/bedrijf. Kennis van STABU, Bouwbesluit en aanbestedingen volgens het BAO en ARW is een vereiste.

Eisen:

 • HBO Bouwkunde afgerond (diploma)
 • Diploma VCA-VOL
 • Kennis hebben van STABU
 • Kennis hebben van het Bouwbesluit
 • Kennis en aantoonbare ervaring van aanbestedingen volgens het BAO en ARW
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als bouwmanager/opdrachtgever voor gebouwen bij overheid of vergelijkbare instantie

Gunningscriteria:

 • Aantoonbare kennis over de werkwijze van een gemeentelijke organisatie
 • Aantoonbare ervaring als bouwmanager van een sporthal
 • Aantoonbare ervaring als bouwmanager van een buitensport accomodatie
 • Aantoonbare ervaring als bouwmanager van een cultureel centrum
 • Aantoonbare ervaring met Bouwfysica
 • Aantoonbare ervaring met Projectmatig werken

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referentie(s) van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 april 2012. De gesprekken vinden plaats op 11 april.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s