Gezocht: teamleider Inkomen en Zorg

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Teamleider Backoffice Inkomen en Zorg vanaf 2 april tot 1 augustus 2012  voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

Je gaat  leidinggeven aan een team van 17 medewerkers. Het  team Inkomen en Zorg is per 1 mei 2011 ontstaan als gevolg van een samenwerkingsverband van twee gemeenten.
De functies binnen het team zijn o.a. uitkeringsadministratie WWB/WMO , bedrijfsvoering, applicatiebeheer, debiteurenbeheer en administratieve ondersteuning (registratie, post, etc.) en juridische kwaliteitszorg. Specifieke onderwerpen in 2012 zijn:

  • digitalisering clientdossiers,
  • invoering WIZ-applicatie Civision,
  • synchronisatie werkprocessen,
  • voorbereiding invoering Wet Werken naar Vermogen en uitbreiding WMO,
  • uitvoering geven aan de SLA met de buurgemeente.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste bruggenbouwer, voor het slaan van bruggen zowel binnen het team als binnen het samenwerkingsverband tussen beide gemeenten. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent overtuigend en besluitvaardig en je hebt ervaring met competentiegericht leidinggeven en coaching.

Kerncompetenties van onze organsisatie zijn flexibel, resultaatgericht en samenwerken.

Eisena:

  • Via CV aantoonbare relevante leidinggevende ervaring (minimaal 5 jaar)
  • Ervaring met samenvoeging of samenwerkingstrajecten bij gemeenten
  • Via CV aantoonbare gerichte opleiding (minimaal een afgeronde HBO/HBO+ opleiding op het gebied sociale zekerheid en WMO)
  • Ruime kennis op het gebied van sociale zekerheid en WMO
  • minimaal één referentie van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 maart 2012. De terugkoppeling wordt verwacht op 22 maart.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s