Gezocht: senior communicatieadviseur UWV

KMS Overheid zoekt namens het UWV een senior Communicatieadviseur vanaf 26 maart tot 1 juli 2012 voor 36-40 uur per week in de regio Amsterdam.

Functie-inhoud:

De communicatieadviseur richt zich op:

 • Het pro-actief adviseren van het divisiemanagement over de strategie en aanpak van de interne communicatie ten behoeve van de divisie.
 • Het voeren van regie op de communicatie van de divisie.
 • Bijdragen aan concerncommunicatie, en erop toezien dat er binnen de divisie gewerkt wordt in overeenstemming met het centraal vastgestelde communicatiebeleid.

en

 • Geeft vanuit het vakgebied communicatie mede vorm aan de gewenste cultuurverandering binnen de bedrijfskernfunctie en zorgt voor passende aansluiting van de communicatiemiddelen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring marketingcommunicatie
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met (E-dienstverlenings)projecten en en reguliere communicatiewerkzaamheden bij grote en complexe (overheids)organisaties (> 2.000 fte/personeelsleden)in de afgelopen 5 jaar
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een coachende en docerende rol als marketingcommunicatieadviseur in de afgelopen 5 jaar
 • Aantoonbare kennis van marketingcommunicatie
 • Aantoonbare kennis van vermarkten van producten en diensten
 • Academisch werk- en denkniveau, gekoppeld aan minimaal een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Marketingcommunicatie
 • CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s) Minimaal één referentie van een eerder relevant project/opdracht moet worden aangeleverd. Deze referentie moet opgenomen zijn in het cv en mag niet ouder zijn dan één jaar.

Wens:

 • Kandidaat reist aantoonbaar per openbaar vervoer en/of ongemotoriseerd van woning naar werk en v.v. voor ten minste 80% van de reisafstand.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures via KMS Overheid?  Wij volgen het nieuws en de ontwikkelingen. Volgt u ons op LinkedIn en Twitter?

Tot snel!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in UWV, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s