Gezocht: Financieel Adviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Financieel Adviseur vanaf 19 maart tot 8 juni 2012 (met kans op verlenging) voor 24 uur per week ten behoeve van ziektevervanging.

Functie-inhoud:

Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de organisatiebrede advisering op het gebied van financiën, personeel, juridische zaken en inkoop. Jouw inzet zal hoofdzakelijk worden gevraagd voor het taakveld financiën. Concreet gaat het om de volgende werkzaamheden:

Financiële advisering en ondersteuning:

  • reguliere beleidsadviezen, beleidsplannen en mogelijk regionale projecten
  • het aanleveren van input/informatie voor de budgetcyclusproducten zoals kadernota, begroting, bestuursrapportages en jaarrekening,
  • concerntaken zoals bijvoorbeeld Algemene Uitkering,
  • overige zaken betreffende de financiële bedrijfsvoering, administratie, BTW, enz.
  • Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van de budgetcyclusproducten ten behoeve van college en gemeenteraad.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van gemeentefinanciën. Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling. Je bent oplossingsgericht, met een goede mix tussen standvastigheid en flexibiliteit, om de uitgangspunten van het financieel beleid niet uit het oog te verliezen. Daarnaast heb je de bereidheid tot wisseling van aandachtsvelden om brede inzetbaarheid te waarborgen. Andere trefwoorden zijn bestuurlijke affiniteit en analytisch vermogen.

Wij  vragen minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van financiën (bijvoorbeeld HBDO specialisatie Financiën of HEAO bedrijfseconomie).

Voor deze functie zijn de volgende competenties van toepassing: plannen en organiseren, creativiteit, initiatief, nauwkeurig, resultaatgericht, klantfocus en samenwerken.

Gunningscriteria:

  • Via CV aantoonbare relevante ervaring (eerder dergelijke functies bekleed bij een gemeente, liefst in West-Brabant)
  • Via CV aantoonbare gerichte opleiding (minimaal HBO)
  • minimaal één referentie van een vergelijkbare opdracht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s