Gezocht vanaf heden: medewerker Bouw- en woningtoezicht / vergunningen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een medewerker Bouw- en Woningtoezicht/vergunningen vanaf heden voor de duur van 6 weken en 18 uur per week ten behoeve van het opvangen van tijdelijke vacatureruimte.

Functie-inhoud:

Voor deze vacature zoeken we een kandidaat die in staat is de binnenkomende aanvragen om omgevingsvergunningen voor bouwactiviteiten te toetsen op ontvankelijkheid en het Bouwbesluit. Daarnaast technisch te beoordelen middels toetsing van o.a. constructieberekeningen en constructietekeningen. Toetsing van technische rapporten m.b.t. duurzaamheid, energie, geluid, isolatie en gebouwfysica behoort ook tot de taak. Het geven van voorlichting aan burgers over te volgen procedures bij bouwwerkzaamheden is tevens een belangrijk deel van de functie.  Ook bent u contactpersoon voor de in- en externe betrokken partijen zoals brandweer, architecten en dergelijke.

Waar zijn wij naar op zoek?

U beschikt over HBO werk- en denkniveau met kennis en ervaring op het gebied van Bouwkunde en gemeentelijke bouwregelgeving. Ervaring met de WABO, vergunningregistratiesystemen (bv. GISVG) en digitaliseringprocessen bij gemeenten is een vereiste. Enige kennis van en/of ervaring met juridische aspecten van bouwregelgeving verdient tevens aanbeveling.

Voor deze functie zijn de volgende competenties van toepassing; probleemoplossend vermogen, integriteit, stressbestendigheid en overtuigingskracht.

Gunningscriteria:

  • Via CV aantoonbare relevante ervaring (eerder een dergelijk functie bekleed)
  • Via CV aantoonbare gerichte opleiding (minimaal HBO)
  • twee referentie van vergelijkbare opdrachten

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s