Gezocht: communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Overijssel een Communicatieadviseur vanaf 1 mei 2012 tot 1 oktober voor 27 uur per week (met optie tot verlenging van 2×3 maanden).

Functie-inhoud:

 • Je ontwikkelt communicatiestrategieën en –plannen voor uiteenlopende doelgroepen en projecten;
 • Je adviseert de bestuurders en managers en werkt intern aan communicatiestrategieën, -plannen en –activiteiten;
 • Je coördineert verschillende communicatietrajecten in samenwerking met communicatiemedewerkers;
 • Je stuurt externe bureaus aan die voor deelprojecten worden ingehuurd.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een door de wol geverfde communicatieadviseur die een flink aantal jaren ervaring heeft bij de lokale overheid. Je bent goed in staat strategieën en plannen op te stellen in overleg met je ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever. Je hebt aan een half woord genoeg en kunt direct vanaf het begin aan de slag. Je bent een netwerker. Je bent flexibel inzetbaar en je vervangt pro actief je collega’s, zeker tijdens de vakantieperiode.

Eisen:

 • Minimaal afgeronde opleiding HBO communicatie en/of afgeronde beroepsopleiding van Van der Hilst Communicatie of van SRM, met als resultaat een cerficaat van Logeion op C-niveau
 • Via cv aantoonbaar minimaal vijf jaar werkervaring als communicatieadviseur bij een gemeente
 • Voor de gehele periode beschikbaar zijn
 • Beschikbaar op vrijdag

Gunningscriteria:

 • Via CV aantoonbare ervaring in het adviseren van collegeleden
 • Via CV aantoonbare kennis van de actuele sociale kaart van Deventer
 • Via CV aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van communicatiestrategieën en –plannen voor uiteenlopende doelgroepen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s