Gezocht: Beleidsadviseur OuderKindCentra

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Amsterdam een Beleidsadviseur OuderKindCentra vanaf 7 maart 2012 tot 7 juli 2012 voor 32 uur per week.

Functie-inhoud:

Steeds meer taken worden vanuit het Rijk en de centrale stad (DMO) gedecentraliseerd naar de stadsdelen. De medewerker werkt nauw samen met de medewerker Beleidsrealisatie met aandachtsgebied OKC en de manager OKC. Voor de uitvoering van de werkzaamheden vormt het werkplan OKC de basis. De medewerker is verantwoordelijk voor een vrij groot aantal subsidies / opdrachten aan externe partners zoals Home Start, Spel aan Huis, Opvoedondersteuning, Jongeren Informatie Punt, Speel-o-theek en Gezinscoaching. 

Daarnaast zijn er andere inhoudelijke taken te benoemen zoals bestuurlijke advisering, aansluiting OKC met het Onderwijs en de aansluiting OKC met het Bureau Jeugdzorg vanwege de decentralisatie van de jeugdzorg.

Je beheert stedelijke OKC subsidies ( De helft van deze subsidies wordt door de gezamenlijke stadsdelen beoordeeld, de andere helft wordt door het stadsdeel beoordeeld). Verder ben je verantwoordelijk voor het gezamenlijk opdrachtgeverschap JGZ (GGD). Formeel zijn de stadsdelen gezamenlijk verantwoordelijk voor het opdrachtgeverschap naar de GGD. Om dat goed vorm te geven moet er samen met de andere stadsdelen een stevige regie en coördinatie zijn tussen adviseurs en medewerkers OKC om tot gezamenlijke standpunten en strategieën te komen

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
  • Je beschikt over de volgende competenties: overtuigingskracht, omgevingsbewustzijn en resultaatgerichtheid. Daarnaast verwachten we dat je onder hoge druk kunt werken, een flexibele werkhouding hebt, beschikt over bestuurlijke sensitiviteit en vaardig bent in onderhandelen.
  • Kennis en ervaring van het subsidieproces zijn vereist voor deze functie.
  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 3 jaar in dit vakgebied van beleidsadvies binnen OKC/Jeugdgezondheidszorg
  • Je bent goed op de hoogte van het werkveld evenals het netwerk en de bestuurstructuur van Amsterdam

Daarnaast levert u minimaal 1 referentie aan waaruit duidelijk de hiervoor beschreven ervaring blijkt. Deze referentie is maximaal 2 jaar oud.

Gunningscriteria:

  • Geef aan hoeveel jaren de aangeboden kandidaat werkzaam is als beleidsadviseur binnen het beschreven vakgebied (minimaal 4 jaar).
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare en in het CV beschreven ervaring met het opstellen van jaarplannen en bijbehorende budgetbeheer en -aanvragen binnen Gemeente Amsterdam of een andere top 10 gemeente.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare en relevante kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van jeugdgezondheidszorg en OKC.
  • De aangeboden kandidaat heeft relevante ervaring met het aanvragen van subsidies binnen het beschreven vakgebied.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s