Gezocht: Senior Adviseur Sport

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een adviseur Sport voor 24 uur per week in de periode van 19 maart 2012 tot 15 juli 2012, met de optie tot verlenging. Dit ter overbrugging naar een structurele invulling van deze vacature.

Functie-inhoud:

De adviseur Sport die wij zoeken is primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling, advisering en implementatie op het gebied van inhoudelijk sportbeleid en sportaccommodaties. Binnen het team Onderwijs & Sport en binnen de afdeling als geheel vormt de adviseur Sport een verbindend element tussen beleidssectoren en tussen de bij sport betrokken collega’s. De adviseur Sport zal voor de ene helft van zijn/haar tijd beleidsinhoudelijke zaken (sportnota, accountmanagement naar verenigingen, subsidieverstrekking) verrichten. De andere helft van de tijd zal besteed gaan worden aan werkzaamheden op het gebied van sportaccommodaties (tarieven, overeenkomsten, verzelfstandiging). Het concrete takenpakket zal worden vastgesteld na selectie van de kandidaat.

Waar zijn wij naar op zoek?

Uit het CV en de aangeleverde motivatiebrief blijkt, dat de aangeboden kandidaat aantoonbaar (middels opleidingen, cursussen, werkervaring, stages) minimaal beschikt over:

  • een afgeronde universitaire studie, of aangetoond werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring als beleidsadviseur bij een gemeente;
  • minimaal 3 jaar ervaring als beleidsadviseur bij een gemeente op het gebied van inhoudelijk sportbeleid en sportaccommodaties;
  • kennis van de relevante regelgeving op het gebied van sport en sportaccommodaties

De kandidaat beschikt minimaal over de onderstaande competenties: Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;  uitstekende analytische vaardigheden en een heldere schrijfstijl; een pragmatische resultaatgerichte houding; in staat om complexe situaties te overzien en hierbij hoofd- en bijzaken te onderscheiden; effectief kunnen communiceren met alle niveaus in de organisatie.

De belangrijkste gunningscriteria, naast prijs, van de gemeente zijn:

 1. De aangeboden kandidaat heeft meer dan 10 jaar ervaring als beleidsadviseur bij een gemeente
 2. Aantal jaar ervaring op het gebied van sportaccommodaties (meer dan 5 jaar)
 3. Aantal jaar ervaring op het gebied van inhoudelijk sportbeleid (meer dan 5 jaar)
 4. Aantal jaar ervaring met beleid op het gebied van jeugd en/of onderwijs (meer dan 5)
 5. Aantal jaar ervaring met beleid op het gebied van gezondheidsbeleid en/of WMO (meer dan 5)

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 8 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s