Gezocht: accountmanager Groendiensten en Kwekerij

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Accountmanager Groendiensten en Kwekerij vanaf 1 maart 2012 tot en met 31 augustus 2012 voor 36 uur per week (met optie tot verlenging van 6 maanden).

Functie-inhoud:

De opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie voor mensontwikkeling, verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW). Zij voert re-integratietrajecten uit voor gemeenten, het UWV, re-integratiebedrijven en andere partijen, door het bieden van maatwerk aan klanten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. 

Met 1300 medewerkers zijn we een grote werkgever. We zoeken voor mensen met een fysieke, verstandelijke of psychische beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een geschikte werkplek, binnen of buiten de organisatie. Mensontwikkeling staat bij ons centraal. Via werkervaring, coaching en opleiding streven we ernaar zoveel mogelijk mensen naar de reguliere arbeidsmarkt te laten doorstromen.

Voor de afdeling Groendiensten en Kwekerij zoeken wij een accountmanager voor de duur van 6 maanden. De accountmanager is verantwoordelijk voor het binnen halen van nieuw werk. Het betreft hier hovenierswerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Van schoffelen tot het aanleggen van tuinen. Daarnaast ben je als accountmanager ook verantwoordelijk voor het binnenhalen van kwekerijwerkzaamheden.

De accountmanager zal nauw samenwerken met de bedrijfsleider, senior teamleider en met de accountmanager Re-integratie.

 • Je zorgt voor het binnen halen van nieuwe opdrachten op het gebied van
  hoveniers- en kwekerijwerkzaamheden
 • Je draagt zorg voor goede planning en verdeling van deze nieuwe opdrachten
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van initiatie tot en met evaluatie van de nieuwe werkzaamheden
 • Je adviseert bedrijfsleider en senior teamleider met betrekking tot het nieuwe product en/of dienst, het productie en/of dienstproces en het logistieke proces
 • Tevens adviseer je over werkvoorbereiding en werkplanning
 • Je draagt zorg voor een goede projectadministratie en financiële administratie
 • Je zorgt ervoor dat het nieuwe werk binnen de afdeling goed wordt gepositioneerd en dat de communicatie omtrent de werkzaamheden goed verloopt
 • Je rapporteert aan de bedrijfsleider over nieuw binnen te komen werkzaamheden

Waar zijn wij naar op zoek?

 • HBO-opleiding: bij voorkeur Agrarische sector of vergelijkbare opleiding
 • Ruime ervaring met acquisitie in hoveniers- en kwekerijwerkzaamheden
 • Ruime ervaring met projectmanagement
 • Proactieve houding
 • Flexibele instelling
 • Een stevige persoonlijkheid die goed weet om te gaan met kritisch tegenspel
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 21 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s