Gezocht: medewerker salarisadministratie en applicatiebeheer

KMS Overheid zoekt met ingang van 13 februari namens een gemeente in West-Brabant een medewerker Salarisadministratie en Applicatiebeheer voor 16 uur per week tot 13 augustus 2012.

Functie-inhoud:

 • het op juistheid en volledigheid controleren en het verwerken, invoeren en muteren van de aangeleverde salarisgegevens en het indien nodig inwinnen van nadere inlichtingen omtrent aanvragen of mutaties;
 • het toepassen van diverse vergoedingsregelingen, zoals met betrekking tot overwerk, onregelmatige dienst, reiskosten, declaraties, enz.;
 • het verzamelen van gegevens ter voorbereiding van voorschotbetalingen, inhoudingen, werkgeversverklaringen en afdrachten (onder meer het ABP, IZA en de Belastingdienst);
 • het verzamelen en bewerken van gegevens uit het geautomatiseerd bestand ten behoeve van de begroting en rekening;
 • het maken van maatwerk bruto-netto berekeningen;
 • het verstrekken van inlichtingen c.q. informatie aan het (lijn) management en de individuele medewerkers;
 • het adviseren van medewerkers over de financiële consequenties van diverse regelingen; * het genereren van rapportages/managementinformatie uit de personeels- en salarisadministratie.
 • het zorgen voor een optimaal en zo stabiel mogelijk gebruik van het personeelsinformatie- en salarissysteem (PSA) en het hierover adviseren aan de gebruikers;
 • het toekennen en registreren van autorisaties;
 • het juist instellen van de parameters t.b.v. rapportages/managementinformatie;
 • het verzorgen van de uitwisseling van diverse bestanden (o.a. aan CBS en belastingdienst);
 • het ondersteunen van de P&O-ers bij het genereren van managementinformatie

Waar zijn wij naar op zoek?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ruime kennis en ervaring binnen het vakgebied in een gemeentelijke organisatie
 • Vaardigheden en opleiding minimaal op MBO-niveau: salarisadministratie, belastingwetgeving en ervaring met het werken met Centric/PIMS@all is een vereiste.
 • Competenties klantgerichtheid, omgevingsbewustzijn, communiceren, integriteit, resultaten realiseren, samenwerken en veranderingsvermogen.

De functie is voor 16 uur per week, flexibele inzetbaarheid voor wat betreft de verdeling van de werkdagen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk  9 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gezocht: medewerker salarisadministratie en applicatiebeheer

 1. Ziet eruit als een interessante en uitdagende baan! Succes met werven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s