Gezocht: Accountmanager Sociale Zaken / Jobhunter Loondispensatie

KMS Overheid zoekt met ingang van 1 maart 2012 namens de Gemeente Roosendaal in West-Brabant een Accountmanager Sociale Zaken / Jobhunter Loondispensatie voor 36 uur per week tot 1 maart 2013.

Functie-inhoud:

De jobhunter Loondispensatie wordt geheel ingezet voor de bemiddeling van klanten (WWB, WIJ & WSW) van de gemeente Roosendaal die vallen binnen de Pilot Loondispensatie. Doelstelling van deze pilot is de bemiddeling van klanten met een arbeidsbeperking naar de arbeidsmarkt. De jobhunter maakt hierbij zoveel mogelijk gebruik van het ‘jobcarving’-principe.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • –       Je benadert proactief werkgevers binnen en buiten de Gemeente Roosendaal om werkzoekenden te plaatsen;
 • –       Je onderhoudt structureel contact met werkgevers en opdrachtgevers (inclusief uitzendbureaus), zodat dit de naamsbekendheid van het Werkplein Roosendaal vergroot binnen de arbeidsmarkt;
 • –       Je hebt affiniteit en ervaring in het bemiddelen van personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Je kijkt hierbij wat men nog wel kan in een mogelijk dienstverband;
 • –       Je hebt ervaring met loonwaardemethodieken;
 • –       Je bent in staat om de vraag van een werkgever om te buigen en uiteindelijk een plaatsing van de werkzoekende te kunnen realiseren. Dit is dus niet altijd gericht op bestaande vacatures;
 • –       Je informeert werkgevers over de diverse subsidiemogelijkheden en re-integratie-instrumenten, zoals loonkostensubsidie en loondispensatie;
 • –       Je bent in staat een partnership met werkgevers op te bouwen, waarbij je een volwaardige sparringspartner bent op het gebied van de HRM-zaken die spelen binnen de organisatie;
 • –       Je verzorgt de jobcoaching van de medewerker op de werkplek tijdens de proefperiode;
 • –       Je verzorgt rapportages omtrent je eigen werkzaamheden;
 • –       Je brengt jouw expertise over marktbewerking over op jouw directe collega’s en werkt nauw samen met de werkmakelaar (reguliere plaatsingen);
 • –       Je schakelt optimaal met de klantmanagers om een goed beeld te vormen van de klanten van Sociale Zaken en op deze manier ook een juiste match te kunnen maken met de werkgever.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Je hebt een HBO-diploma en minstens 2 jaar ervaring met het bemiddelen van personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bezit je ook een aantoonbare kennis van en netwerk binnen de arbeidsmarkt van Roosendaal en omstreken.
 •  Competenties:  Creatief;  Commercieel;  Enthousiast;  Daadkrachtig;   Communicatief vaardig;  Sociale instelling;  Resultaatgericht;  Samenwerkingsgericht;  Zelfstandig.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk  12 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s