Gezocht: Klantmanager WMO

KMS Overheid zoekt met ingang van heden namens een gemeente in West-Brabant drie WMO-consulenten voor 20 uur per week tot augustus 2012.

Functie-inhoud:

Ten behoeve van een herindicatieproject huishoudelijke hulp zijn wij op zoek naar klantmanagers wmo die zelfstandig indicaties kunnen stellen. Dit gebeurt tijdens een huisbezoek waarbij men geacht wordt de indicatie te kunnen stellen en de burger hierover goed en overtuigend te kunnen informeren. Daarna dient men te rapporteren, een besluit te kunnen formuleren en GWS te kunnen aanvullen. Van medewerker wordt verwacht dat hij efficient en effectief werkt, goed samenwerkt in het team en resultaatgericht werkt.

Middels een project dient een groot aantal klanten die in het verleden huishoudelijke hulp hebben toegekend gekregen te worden geherindiceerd. Hiervoor is een nieuw protocol opgesteld in de lijn van de kanteling.

Waar zijn wij naar op zoek?

Gezocht wordt naar een ervaren WMO-consulent.

In algemeenheid kan gezegd worden dat de klantmanager beschikt over:

  • kennis van relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie op het gebied van sociale zekerheidswetgeving en sociale voorzieningen;
  • kennis van het sociale zekerheidsbeleid, gemeentelijk beleid en vastgestelde werkprocessen;
  • kennis van relevante richtlijnen en procedures;
  • kennis van de sociale kaart;
  • inzicht in de sociale actoren in de omgeving, bedrijven en instellingen;
  • inzicht in de algehele problematiek, ontwikkelingen en consequenties van cliënten en cliënt situaties voor toekomstige trajecten.
  • in het opstellen van rapportages; · in het bespreken en beoordelen van problemen;
  • in het begeleiden van (soms lastige) cliënten;
  • in het geven van adviezen en voorlichting;

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten naar  vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk  10 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s