Gezocht: projectontwikkelaar

KMS Overheid zoekt met ingang van 15 maart namens een gemeente in Gelderland een Projectontwikkelaar voor 32 uur per week tot 1 april 2013 (met kans op verlenging van 2x 12 maanden).

Functie-inhoud:

Functie – Het realiseren van fysieke projecten in de sfeer van herstructurering van wijken, woningbouw, maatschappelijk vastgoed e.d.  Je bent opdrachtgever voor stedelijke ontwikkelingsprojecten waarvoor vaak projectmanagement wordt ingehuurd bij het projectbureau van de gemeente. Je treedt namens het afdelingshoofd op als opdrachtgever voor de uitvoering van goedgekeurde projecten, en bent budgethouder. Je blijft als opdrachtgever verantwoordelijk en risicodragend tot en met de oplevering van het project.

Taken – Je leidt processen die bijdragen aan het ontwikkelen van projectontwikkelings-, financierings- en grondbeleid. Je onderkent mogelijkheden tot projectontwikkeling aan de hand van onderzoek, ontwikkelingen in de markt, initiatieven elders, spontane mogelijkheden en politieke wensen. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze mogelijkheden tot planexploitaties en werkt deze planexploitaties tot concrete projecten en projectrandvoorwaarden uit inclusief de daarvoor benodigde grondtransacties. Je legt planexploitaties via het afdelingshoofd voor aan de directeur ter fiattering.

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat is een onderhandelingsvaardige bruggenbouwer. Project-managementkwaliteiten is noodzakelijk, evenals ervaring met projecontwikkeling en projectmatig werken en financiele kennis op het gebied van vastgoed en grondexploitaties.

Eisen:

  • Academisch werk- en denkniveau, minstens hbo opleiding succesvol afgerond
  • Werkervaring binnen gemeentelijke organisatie
  • Expertise en beschikbare ervaring op het gebied van projectontwikkeling waaronder grond- en planexploitaties

Wensen:

  1. Kennis van en ervaring met aanbestedingsstrategien/inkoop in het kader van gebiedsontwikkeling
  2. Werkervaring binnen projectontwikkeling in gemeente (politiek-bestuurlijk)
  3. Strategisch werk- denkniveau
  4.  Innovatief (geef hier voorbeelden van in uw referenties)
  5. Projectmatig werken Samenwerken (moet blijken uit uw referenties, rol en verantwoordelijkheden binnen projecten)
  6. Oplossingsgericht
  7. Resultaatgericht

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s