Gezocht: teamleider AO/IC

KMS Overheid zoekt met ingang van 1 februari namens een gemeente in Zuid-Holland een Teamleider AO/IC voor 16-24 uur per week tot 31 juli 2012.

Functie-inhoud:

Je fungeert als primus inter pares voor het team, zorgt voor een geleidelijke overdracht van aansturende en inhoudelijke taken naar de coördinator van het team. Deze taken betreffen:

 Coördinatie van de werkzaamheden binnen het team (planning en voorbereiding, voortgangsbewaking, uitvoering, rapportage en communicatie);

 Geven van aanwijzingen over de uitvoering van werkzaamheden aan andere leden binnen het team;

 Voert interne review uit op uitgevoerde werkzaamheden door andere leden van het team en bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de opgeleverde controledossiers;

 Het onderhouden en bijhouden van verbeteringen op gebied van verbijzonderde interne controle (met name controleplannen en werkprogramma’s);

 Het optreden als contactpersoon voor de verschillende opdrachtgevers en de extern accountant.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je kunt goed coachen en inspireren, stimuleert competentie- en vaktechnische ontwikkeling van medewerkers en bent positief-kritisch over de voortgang in de ontwikkeling van het team en de medewerkers. Je bent in staat makkelijk contacten aan te gaan, en bent in staat om klantgerichte denken met voldoende professionele afstandelijkheid.

Op het gebied van AO/IC heb je voldoende vakkennis (in bezit van RA-titel) en –ervaring. Je bent sensitief maar je kunt tegelijkertijd je rug rechthouden.

Kennis van gemeentelijke financiën is een must, met name op het gebied van AO/IC.

Eisen:

  • 5 jaar werkervaring in gemeentelijke context op het gebied van AO/IC
  • minimaal 3 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 januari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s