Gezocht: manager gebiedsontwikkeling

KMS Overheid zoekt met ingang van 13 februari namens een gemeente in Gelderland een manager gebiedsontwikkeling voor 24 uur per week  tot 15 februari 2013.

Functie-inhoud:

Het realiseren van een voetbalcomplex aan de rand van het dorp en op de twee oude locaties van het sportcomplex woningbouw. Het project bevindt zich in de bestemmingsfase. De projectleider is aanspreekpunt van de ambtelijk opdrachtgever, de wethouder, de voetbalvereniging en ‘het dorps belang’. Het te realiseren sportveldencomplex bevindt zich in een ‘ecologisch gevoelig’ gebied. Er loopt naast het bestemmingsplan ook een kritisch pad voor het verkrijgen van toestemming in het kader van de Ff-wet. De bestuurlijke druk is hoog en de plaatselijke gemeenschap heeft hoge verwachtingen.

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat moet in staat zijn om naast zijn vakinhoudelijke kennis en kunde met een juiste performance en onder tijdsdruk te laveren tussen maatschappelijke en politiek/bestuurlijke belangen. De kandidaat moet een stevige persoonlijkheid zijn, die gesprekspartner is, discussies leidt, onderhandelt en een goed financieel inzicht heeft. Het is van belang om problemen in een vroegtijdig stadium. Dit project kent evenals andere RO-projecten een multidiciplinair karakter. Dit betekent dat de kandidaat in teamverband en collegiaal verband moet kunnen samenwerken.

Eisen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring met ontwikkeling/aansturing van ruimtelijke projecten waarin maatschappelijke voorzieningen een grote rol spelen
  • Ervaring met het werken in een maatschappelijk en politiek turbulente omgeving
  • Aantoonbare mogelijkheid voor vervanging bij langere afwezigheid (anders dan planbare afwezigheid)

Wensen:

  1. minimaal HBO werk- en denkniveau in het vakgebied
  2. specifieke kennis en ervaring met bestemmingsplanprocedures en natuurwetgeving
  3. financieel inzicht
  4. stressbestendig, assertief en besluitvaardig
  5. presentatievaardigheden en ervaring in het leiden van discussies
  6. stevige performance

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s