Gezocht: juridisch medewerker WABO

KMS Overheid zoekt met ingang van 1 februari namens een gemeente in Drenthe een Juridisch Medewerker WABO voor 32 uur per week tot 31 december 2012 (met een optie tot verlenging met 6 maanden).

Functie-inhoud:

– Het toetsen en interpreteren van regels, wet-en/of regelgeving
– Het analyseren van trends en het toelichten ervan
– Vertaling van beleid naar uitvoering en anderzijds vertaling van signalen uit de uitvoering naar nieuwe beleidsregels.
– Het voeren van bezwaar en beroepszaken etc.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je kunt goed zelfstandig werken en bent vakinhoudelijk goed op de hoogte. Je bent flexibel, nauwkeurig en hebt een proactieve instelling en klantgerichte houding.

– Afgeronde hbo-opleiding, juridische richting
– Afgeronde cursus Wabo
– Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau met een juridische achtergrond en een ruime ervaring in een vergelijkbare functie bij een gemeentelijke organisatie van vergelijkbare grootte.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 13 januari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s